about

Kuva: Mikko Kauppinen

I’m Viivi Handolin, journalist and photographer. At the moment I spend lot of time on Costa del Sol, Spain. Telling stories and opening up the world through photos and words is my passion.    

**

Olen Viivi Handolin, valokuvaaja ja toimittaja. Ideoin ja teen etenkin journalistia juttuja, joskus myös  kaupallisia sisältöjä. Olen työskennellyt toimittajana yli kymmenen vuotta.

Valokuvaajana rakastan kuvata ihmisiä heidän luonnollisessa ympäristössään. Valokuvanäyttelyni Napolin kaduilla oli nähtävillä kesällä 2022 Stockforsin ruukissa sekä Kaapelitehtaalla ryhmänäyttelyssä, ja sitä tukivat Jokes ja Finnfoto.  

Toimittajana sytyn ihmisten tarinoista, ja kirjoitan etupäässä henkilötarinoita. Pidän kuitenkin kaikenlaisista teksteistä. Hyvin asiapitoisestakin aiheesta voi kirjoittaa kiehtovasti ja hyvin. Journalististen juttujen ohella olen kirjoittanut paljon medianäkyvyyttä saaneita tiedotteita, uutisia ja somejulkaisuja. 

Tutustu juttu- ja kuvanäytteisiini portfoliossani

Sytyn uusista paikoista ja yllättävistä tilanteista. Olen asunut useamman vuoden ulkomailla, mm. Itä-Afrikassa ja Keski-Euroopassa. Tällä hetkellä vietän Suomen ohella paljon aikaa Fuengirolassa, Espanjassa. Uteliaisuus vetää minua aina mukanaan. Olen koulutukseltani FM ja valokuvaaja. Kuulun Suomen Journalistiliittoon. CV:ni löytyy LinkedInistä, ja profiilini on myös Suomen freelance-journalistien freeluettelossa